Menu

Andre produkter

Solgt av vår dotterselskap organisasjonnummer: 980705226

Vi har inngått samarbeid med noen av de beste selskapene over hele verden for å gi kundene våre tilgang til urter, te, vin og mer av topp kvalitet. Vi ser frem til å kunne åpne denne tjenesten for publikum snart. Registrer deg på e-postlisten vår for å bli varslet når vi kunngjør oppdateringen.

Fantastisk te rett fra kilden

Te gleder oss, trekker oss inn i den fantastiske verden, lærer oss hvordan vi kan smake på livet, vi vil dele alle disse med deg! Dette selskapet jobber ikke bare med serveringsbransjen, men også med mindre personlige bestillinger. Målet deres er å nå og møte de individuelle behovene til hver klient.

kommer snart

Deilig håndlaget vin fra vingården

Samarbeidet vårt starter med at våre anerkjente vinprodusenter forsøker å kjøpe de beste vinene fra de fineste vingårdene i Romania. Når vinene er valgt, sender vi den direkte til Oslo i Norge,. Denne metoden lar oss dra nytte av regionene med det beste klimaet og vekstforholdene som sikrer vår evne til å levere viner av høyeste kvalitet.

kommer snart

Et utvalg av kraftige urter

Her finner du mange unike krydderblandinger som er unike for Bulgaria. Bulgarer bruker krydder ikke bare for aromaer og måltidsforbedrende evner, men også for de helsemessige fordelene urtene kommer med

kommer snart